Direct naar de content Direct naar de footer

BSU BOOSTER

Ondernemers willen vooruit. Door. Neem daarom afscheid van ICT die niet naar je luistert. Zeg maar dag tegen tijdrovende helpdesks, uren slurpende cursussen en software waar je op leegloopt. Stel BSU BOOSTER op.

Want die geeft je de energie waarmee je je bedrijf en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Met dit pakket aan diensten en producten die helemaal op elkaar zijn ingespeeld, maak je van jouw medewerkers in één klap wereldspelers.

ICT. Als je afscheid neemt, heb je vrij spel

Het antwoord op de uitdagingen van het MKB

BSU BOOSTER® speelt in op de uitdagingen die het MKB bezighouden. En geeft antwoord: Zet jouw personeel in zijn kracht en maak je organisatie sterker. En onweerstaanbaar. Ook voor klantenwerving is BSU BOOSTER® het pakket. Het biedt je de mogelijkheid om vooraf inzicht te krijgen in klantgedrag en maakt je daarmee koning van de upselling. Vragen van de klant ben je steevast voor. De meeste winst zit misschien niet in jouw product of dienst. Maar in de manier waarop je het aanbiedt. En data uit BSU BOOSTER® laat het je zien. Je efficiency neemt op alle niveaus toe, omdat alles digitaal optimaal op elkaar is afgestemd. En dat scheelt tijd. Tijd die je vanaf nu inzet voor het maken van strategische keuzes die ertoe doen.

BSU BOOSTER® bevat onder andere:

  • BSU Microsoft 365
  • BSU BOOSTER® Workspace
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Defender
  • BSU BOOSTER® Services
  • BSU BOOSTER® Backup
  • BSU FilecapMaak je van jouw medewerkers in één klap wereldspelers. Op de aparte BSU BOOSTER® site lees je alle extra informatie. Je kunt er meteen een demo of een offerte aanvragen. BSU BOOSTER® is er al vanaf € 38,92 per maand!

Stop met ICT. Door met BSU BOOSTER

BSU BOOSTER
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel