Direct naar de content Direct naar de footer

Veelgestelde vragen

Vragen? Met alles wat er kan, kunnen we ons voorstellen dat je soms voor een verrassing komt te staan. Of dat je gewoon iets wil weten over veiligheid of clouddiensten. In deze FAQ hebben we alvast wat antwoorden op een rijtje gezet:

BSU Microsoft 365

Microsoft 365 maakt gebruik van alle benodigde beveiligings features zoals Microsoft Defender waardoor het een super veilige omgeving is om vanuit te werken.

Ja, de licentie Microsoft 365 Business Premium geeft je de mogelijkheid om Azure Virtual Desktop te gebruiken. Hiervoor dient er wel een Azure omgeving ingericht te worden.

Jazeker, Binnen de Microsoft 365 suite zijn er verschillende, wat ze noemen, SKU's (artikelen). Elke SKU heeft andere functionaliteiten. Onze experts helpen je graag om de juiste keuze in licenties te maken die perfect aansluit op jouw behoefte!

BSU BOOSTER Workspace

Ons doel is om zoveel mogelijk tools te integreren. De eerste stap van BSU BOOSTER Workspace is om de toegang tot elke applicatie te vereenvoudigen, voor zowel lokale- als Web-applicaties. Om dit te bereiken integreren we met Microsoft 365, Azure, en Azure Virtual Desktop.

Daarnaast is er een API beschikbaar om een koppeling te maken tussen onze Micro Apps en andere applicaties.

Dat kan zeker! Doordat BSU BOOSTER Workspace gekoppeld is aan OneDrive of SharePoint kun je bestanden en mappen synchroniseren waardoor deze altijd offline beschikbaar zijn.

BSU BOOSTER Workspace werkt op elk apparaat met een browser en internetverbinding. De interface wordt op elk apparaat automatisch aan de schermresolutie aangepast zodat je een ultieme gebruikerservaring hebt.

Managed Cloud Back-up

Ja, dat kan eenvoudig door de Service Desk van BSU worden ingeregeld.

Dit wil zeggen dat onze Backup Servers direct contact hebben met de servers van Microsoft waar jouw data staat (SharePoint, OneDrive en Exchange). jouw data wordt dan direct op de Backup Servers opgeslagen. Door deze methode is de kans op een onveilige bestandsoverdracht nihil.

BSU, of andere kunnen alleen de Backup Data inzien als zij ook de sleutel hebben waarmee alle data is versleuteld.
Deze sleutel kan door u zelf worden bepaald. Let wel op, als u deze sleutel kwijt bent is er geen mogelijkheid meer om de data terug te halen.

Network Management

Afhankelijk van de hardware die nu in gebruik is kan BSU onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. BSU werkt met tools die zorgen dat het netwerk up-to-date blijft en dat BSU inzage in het verkeer heeft. Helaas ondersteund niet ieder device deze tools.

Nee, BSU kan niet zien welke Internetpagina’s bezocht worden. Jouw privacy is hierin beschermt.

BSU heeft altijd reserve Hardware op voorraad en kan direct op locatie de hardware komen vervangen. Alle instellingen van jouw hardware worden door BSU in een backup bewaard zodat we ervoor kunnen zorgen dat je snel weer operationeel bent.

BSU Managed Wifi

Bij de installatie van Managed Wifi maakt BSU gebruik van Access Points die Wifi 6 ondersteunen. Wij raden aan om Wifi 6 alleen te gebruiken indien alle Access Points Wifi 6 ondersteunen. Bij een uitbreiding van een bestaande omgeving kunnen we dus niet altijd Wifi 6 activeren.

Het Gastennetwerk wordt gescheiden van het lokale netwerk. Dat wil zeggen dat een Gast alleen bij het Internet kan en geen toegang heeft tot het lokale netwerk. Je kan je gasten met een gerust hart aan laten melden op jouw gasten netwerk.

Het is mogelijk om dat direct via onze Support Desk uit te voeren. Wij kunnen een nieuwe sleutel/ naam genereren maar je mag natuurlijk ook zelf bepalen wat de sleutel/ naam is van jouw Wifi Netwerk.

BSU Azure

AVD is de virtual desktop van Microsoft. Het is een Platform as a Service cloud oplossing, waarmee je toegang hebt tot jouw complete bureaublad in de Azure cloud van Microsoft. Je logt in in jouw AVD omgeving en je hebt daarna met een single sign-on toegang tot al jouw bestanden, applicaties en licenties.

Wanneer Azure goed is ingericht is het één van de meest veilige platformen waar je kunt hosten. Het is belangrijk om een gedegen onderzoek te doen en design te maken. Bij BSU werken meedere Azure Architects die hierbij kunnen helpen.

Bij BSU werken meedere Azure Architects die hierbij kunnen helpen. Zij kunnen je adviseren en voorzien van een passend design. Er wordt dan gekeken naar jouw behoefte en benodigde beveiliging en gewenste beschikbaarheid. Tevens kunnen zij een indicatie geven van de bijkomende kosten.

Calling in Teams

Microsoft Teams is het platform waar samenwerken centraal staat en waarop alle communicatie samenkomt. Je kunt er documenten delen, met collega’s chatten en online vergaderingen organiseren. Van je agenda in Outlook tot je bestanden in Sharepoint, alles staat met elkaar in verbinding. Zo werk je efficiënt samen en ben je altijd up-to-date.

Ja, dat kan. Wel hebben zij minder rechten. Externen kunnen bijvoorbeeld geen nieuwe teams aanmaken.

Hosted Telefonie

Jazeker! BSU hanteert in samenwerking met KPN de hoogste beveiligingsstandaarden waardoor je telefooncentrale in de cloud optimaal beveiligd is.

Ja, dat kan zeker! Met KPN ÉÉN hosted telefonie kun je per jaar 25% van je gebruikers kosteloos afschalen. Opschalen kan uiteraard altijd.

Mobiele Telefonie

Onze experts maken voor jou een analyse op basis van jouw huidige verbruik. Aan de hand van jouw behoeftes zullen wij een aanbod formuleren die hierop naadloos aansluit en dat ook nog eens op het beste mobiele netwerk met de beste prijs.

Ja, dit kan. Met KPN EEN kun je 25% van je mobiele abbonomenten per jaar kosteloos afschalen. Zo blijf je flexibel mochten de omstandigheden wijzigen.

Nee, Met KPN ÉÉN krijg je één factuur waarin alle vaste kosten worden weergegeven. Zo heb je eenvoudig je kosten inzichtelijk.

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel