Direct naar de content Direct naar de footer

Onboarding

Als je start aan een volgend level, dan ben je natuurlijk meteen benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden. Naar alles wat je tot je beschikking hebt. Gelukkig kennen wij al die tips en tricks en we willen ze graag met je delen!

Wij hechten veel waarde aan het samenwerken. De één kan niet zonder de ander. Samen, interactief en gefaseerd naar het volgende level. Daarom begeleiden wij iedere organisatie in de overgang naar een nieuwe werkomgeving. Onboarding dus. Onze jarenlange ervaring leert ons dat iedereen daarmee sneller went aan de verandering en nog belangrijker: vertrouwd raakt met z'n nieuwe werkplek. En er dus beter door presteert.

Basis voor een goede Onboarding

De 4 principes

 • Betrekken van de organisatie

  Wij weten dat we het beste resultaat krijgen als we met de organisatie samenwerken. Dit kan het decor vormen voor zowel diagnose, visie, keuze en actie. Van belang hierbij is de intentie en wanneer we de belanghebbenden (key-users) intensief betrekken bij de realisatie van het resultaat.

  Doel is het afstemmen van het eindresultaat en hoe dit eindresultaat tot stand wordt gebracht.

   
 • De kracht van het samenwerken

  Actie zit in de interactie, het gebeurt tussen mensen. Samen onderzoeken en beelden uitwisselen van het gebruiksvriendelijke en gamechanging resultaat. BSU geeft hieraan optimaal inhoud door de gebruiksvriendlijkheid voor eindgebruikers te laten vormgeven door haar User Adoption specialisten. Wij nemen je bij de hand zodat iedereen vanaf dag één productief aan het werk kan.

  Doel is het maken van een gedetailleerd ontwerp van het eindresultaat. Met daarin een plan van aanpak, heldere planning en financiële afspraken. Samen zijn ze de ‘baseline’ van het project.

   
 • Scheiden van bouwers en gebruikers

  Het scheiden van de experts die het project realiseren (BSU) en de organisatie die het project accepteert is een essentieel uitganspunt. Al in een vroeg stadium worden de eindgebruikers interactief betrokken en gevraagd om alles te specificeren, te beoordelen en uiteindelijk goed te keuren. Vooral op het gebied van User Adoption en Techniek zal BSU samen met de key-users gedurende interactieve sessies de nodige onderwerpen definieren, laten beoordelen en uiteindelijk goed laten keuren. De scheiding van ontwerpers en bouwers enerzijds en specificatie en acceptatie anderzijds wordt tijdens de projectuitvoering geborgd.

  Doel is het realiseren en goed laten keuren van het eindresultaat in een test- en eindgebruikersopstelling met behulp van de key-users.

   
 • Complexiteit eerst, daarna de omvang

  Onze aanpak is erop gericht dat eerst de complexiteit (van voornamelijk de techniek) wordt behandeld. Het ontwerp wordt tijdens de inventarisatiefase beschreven en gedurende de realisatiefase gerealiseerd door de experts van BSU. Voordat het eindresultaat door hele organisatie wordt uitgerold, is het door de gebruikers geaccepteerd. Pas als alles stabiel werkt wordt de gehele organisatie betrokken. 

  Doel is het operationeel stellen van het project in de gehele organisatie.

Samen interactief en in fases naar een volgend level

Maak de sprong

ICT hoort het leven makkelijker te maken. Zodat je kunt werken op een manier die helemaal bij je past. En daardoor bedrijfsdoelen sneller dichterbij komen. Wij gaan geen enkel probleem uit de weg en stoppen niet tot alles voor jou werkt.

Meteen advies dat bij jou past

Spannend? Welnee!

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU. Wij zorgen ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Omdat alles moet blijven draaien, regelen én begeleiden wij de overstap. Onze Experts zorgen voor een goede voorbereiding en een strakke planning. En dan is springen naar het volgende level kinderspel.

Spring over op BSU

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel