Direct naar de content Direct naar de footer

Advies dat bij jou past

Wij gaan geen enkel probleem uit de weg en stoppen niet tot alles werkt. ICT hoort het leven makkelijker te maken. Zodat je kunt werken op een manier die helemaal bij je past. En daardoor bedrijfsdoelen sneller dichterbij komen.

ICT menselijk maken nemen we dus nogal letterlijk: we denken graag mee over complexe vraagstukken op het gebied van beheer en onderhoud en we zijn altijd opzoek naar de beste oplossing. BSU bekijkt de werkprocessen daarom per klant en adviseert bij de inrichting en installatie van het totale pakket. Waarmee iedereen in de flow komt die bij ze past.

Onze missie? ICT menselijk maken.

BSU maakt samen met jou die digitale werkomgeving waarin mensen centraal staan. Een omgeving die extreem veilig is, als dat verwacht wordt. En naturlijk 100% vertrouwd aanvoelt. Zodat ze aansluit op jouw innerlijke ICT. We staan immers zelf bol van informatie en communicatietechnologie. De gebruiker staat daarom centraal in het ontwerp van al onze digitale oplossingen. Ons unieke besturingssysteem maakt die persoonlijke benadering mogelijk. En maakt tegelijkertijd jouw bedrijf klaar voor het volgende level.

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Het overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU, wij zorgen ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Omdat alles moet blijven draaien begeleiden én regelen wij de overstap. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een optimale overstap door een goede voorbereiding en een goede planning. 

De snelste sprong naar BSU

Jouw gehele organisatie meekrijgen?

Overstappen naar nieuwe software zonder gedoe. Dat is wat we doen. Maar hoe zorg je ervoor dat ook je mederwerkers mee zijn?

Neem contact op

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel