Direct naar de content Direct naar de footer

Over BSU

IT & UC. Ze zijn niet meer weg te denken in je bedrijf. Maar helaas zijn ze voor het grootste deel en voor de meeste users echte energieslurpers. Want als je als ondernemer je doelen wilt behalen en ambities wilt bereiken, dan zit je niet te wachten op systemen die niet optimaal met elkaar kunnen samenwerken. En als de systemen het al niet kunnen, dan kunnen je medewerkers het al helemaal niet. Dan stopt het spel. Daar begint BSU. Om jou en je medewerkers, je onderneming, verder te brengen.

Blijf on top of the game

Medewerkers willen door
Je medewerkers. Een team van wereldspelers. Zonder hen zit je met een paar bakstenen op elkaar. Ze zijn het hart van je onderneming. Ze helpen je om daar te komen waar je wil zijn. On top of the game. En dat zorgt niet alleen voor groei van je bedrijf, maar tegelijkertijd voor de groei van je mensen. Ook zij willen door. Zichzelf ontwikkelen. Dóór naar een volgend level. De mogelijkheid krijgen om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.

Door met ontwikkelen
En dat kunnen ze als ze zonder belemmeringen altijd en overal met welk apparaat dan ook veilig verbonden kunnen zijn. Met elkaar, met hun werk, met hun data. Jouw data. Die jou precies kan vertellen hoe ontwikkeling zich openbaart.

Interne ontwikkeling
BSU kent het spel. We kunnen alles bedenken op het gebied van IT & UC. En we kunnen alles leveren. Maar dat doen we pas als we er zeker van zijn dat het ontwikkeling mogelijk maakt en ondersteunt. Want pas dan kun je door. IT & UC menselijk maken nemen we dus heel erg letterlijk: nieuwe technologie maken we begrijpelijk en werkbaar voor onze klanten en voor onszelf. Daarom krijgt iedere nieuwe ontwikkeling bij BSU een doorontwikkeling. We veranderen het. Elke nieuwe mogelijkheid wordt niet zomaar geïntegreerd, maar eerst op de juiste manier geïnterpreteerd.

Doorontwikkelen
We halen de complexiteit eruit. We brengen de logica erin. We onderzoeken waar de drempels liggen en strijken ze glad. En als we denken dat het de deur naar de doorontwikkeling van jouw bedrijf wagenwijd openzet? Dat jij die gamechanger in de markt kunt worden? Dan kun je door. Met BSU.

Werken bij BSU

We zoeken altijd die ene gamechanger

Op welk level van IT & UC jij je ook bevindt, wij zijn altijd opzoek naar mensen die het in zich hebben om een echte gamechanger te worden. Voor zichzelf en voor klanten. Als Expert blijf je niet alleen jezelf doorontwikkelen, maar ook IT & UC, voor ondernemingen die willen groeien. Net als BSU. Werken bij BSU betekent dan ook dat je de spelbepaler bent van jouw eigen persoonlijkheid. En daarvoor krijg je alle vrijheid. In een team dat maar één ding wil: on top of the game blijven.

BSU Expert worden?

De experts van BSU helpen onze klanten om naar het volgende level van IT & UC te komen. Schuilt er zo'n expert in jou? En wil jij samen met ons doorgroeien en innoveren? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij BSU

Onze Experts

Alle experts

Onze partners

We werken al jarenlang met vaste partners. En daar zijn we trots op.

Alle partners van BSU

Vragen? Neem contact op met BSU

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. En een e-mail sturen kan natuurlijk altijd!

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel