Direct naar de content Direct naar de footer

BSU. Gamechanging IT & UC

Onze diensten

BSU IT

Niks is zo frustrerend dan te blijven hangen in een investering waarmee je niet verder komt. Je wil weer de controle, het overzicht! Maar IT is zó onderhevig aan updates... Dus wil je een partner die deze al heeft voorzien, heeft doorontwikkeld en voor jou heeft klaarliggen.

BSU kent het spel en weet waar je tegenaan kunt lopen, welke keuze je moet maken om het volgende level te halen. Met producten die afgestemd zijn op jouw onderneming. Zodat jij weer ongeremd door kunt met het laten groeien van je bedrijf en de ontwikkeling van jouw medewerkers. Game on!

BSU. Changing the game of IT

Alles over BSU IT

BSU UC

Telecommunicatie. Daarin draait alles om connectiviteit en productiviteit. Maar als je elke dag meerdere apps bij moet houden die je werkdag continu verstoren, dan kost dat niet alleen tijd… Terwijl je met de nieuwste UC meteen naar een volgend level kunt springen.

Unified Communications verenigt alle communicatie en zorgt ervoor dat je in een stroomversnelling raakt, met een flinke boost voor je bedrijf en je medewerkers. Met de juiste tools verander je meteen je speelveld. Je kunt jezelf efficiënter opstellen, samenwerking verbeteren en je productiviteit verhogen. Dat klinkt gamechanging? Dat is het ook.

BSU. Changing the game of UC

Alles over BSU UC

BSU BOOSTER

Ondernemers willen vooruit. Door. Neem daarom afscheid van ICT die niet naar je luistert. Zeg maar dag tegen tijdrovende helpdesks, uren slurpende cursussen en software waar je op leegloopt. Stel BSU BOOSTER op.

Want die geeft je de energie waarmee je je bedrijf en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Met dit pakket aan diensten en producten die helemaal op elkaar zijn ingespeeld, maak je van jouw medewerkers in één klap wereldspelers.

ICT. Als je afscheid neemt, heb je vrij spel

Alles over BSU BOOSTER

BSU User Adoption

De mogelijkheden vanuit technologie zijn indrukwekkend. Maar: rendement wordt bepaald door de mensen die het gebruiken. Mensen kunnen context bepalen en daarop besluiten nemen. En dat geldt ook voor gebruikers in hun digitale omgeving. Waarin de één digivaardig is en de ander wel wat hulp kan gebruiken.

Hoe krijg je dan iedereen mee in de overgang naar een volgend level? Naar een moderne werkomgeving waarin ze zich meteen thuis voelen en waar ze snel alles eruit kunnen halen wat erin zit? Met BSU User Adoption natuurlijk! We nemen iedereen mee en begeleiden ze in de digitale jungle van de moderne werkplek. Met aandacht voor persoonlijke behoeften en in lijn met waar de organisatie naar zocht. Gamechangers in the cloud guaranteed!

BSU. Door naar het volgende level

Alles over BSU User Adoption

BSU Security

Ieder jaar stijgt het aantal cyberaanvallen. Ook als MKB'er is de kans groot dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. Gelukkig zien steeds meer ondernemers de noodzaak om hun cybersecurity onder de loep te nemen. Maar als je je dan stort in het cybersecurity-landschap, dan voelt het al snel als een doolhof vol grote risico's en moeilijke termen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

De NIS2-wet- en regelgeving verplicht je om zorg te dragen voor een gezonde basis security van je IT-omgeving. Door het hanteren van een aantal uitgangspunten die NIS2 voorschrijft, wordt een snelle hack al een stuk lastiger gemaakt. Het geeft je als MKB'er een goede basis voor cybersecurity. Maar voldoe je hier al aan? En wat zijn de risicogebieden binnen jouw organisatie? Wij helpen je op weg met verschillende security-oplossingen.        

BSU. Supercharge jouw security!

Alles over BSU Security
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel