Direct naar de content Direct naar de footer

Partners

BSU werkt samen met de sterkste partners. Partners waar je van op aan kunt. 

Strategisch Partner KPN

https://bsu.nl/assets/uploads/Partners_-_website-04.jpg

Wij zijn Strategisch Partner van KPN. Met deze benoeming zijn wij één van de vijf Strategische Partners in het KPN Partner Network die bestaat uit 1.600 partners. En daar zijn we onwijs trots op! En dankbaar. Richting KPN, onze klanten, maar vooral iedereen bij BSU, die elke dag het beste uit zichzelf halen!

Microsoft Solution Partner Modern Work

https://bsu.nl/assets/uploads/Solutions_Partner_Modern_Work.jpg

Met trots kunnen wij melden dat wij deze specialisatie behaald hebben; Solution Partner Modern Work! Hiermee tonen we aan dat wij alles in huis hebben om de ultieme moderne werkplek te realiseren; BSU BOOSTER 

Solution Partner Infrastructure (Azure)

https://bsu.nl/assets/uploads/Solution_Partner_Infrastructure_%28Azure%29.jpg

Solution Partner Infrastructure (Azure) badge hebben wij ook binnen! Dit laat zien dat we niet alleen uitblinken in het helpen van klanten bij het versnellen van belangrijke infrastructuur workloads naar Microsoft Azure, maar dat we ook de expertise hebben om onze klanten nog verder te helpen met elke Azure-uitdaging die ze tegenkomen! 

Workspace 365

https://bsu.nl/assets/uploads/Partners_-_website-03.jpg

Voorkom continu schakelen tussen portals en applicaties. Gun je collega’s meer tijd om zich te concentreren op hun kerntaken. Werken vanuit browsers op elk device. Je digitale werkplek is altijd en overal beschikbaar.

Ubiquiti

https://bsu.nl/assets/uploads/Partners_-_website-02.jpg

Netwerkapparaten van Ubiquiti zijn super betrouwbaar. Ubiquiti onderscheidt zich door schaalbaarheid, onderlinge samenwerking en beheersbaarheid van de verschillende Wifi Access Points.

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel