Direct naar de content Direct naar de footer

Spring naar het volgende level

Overstappen? Maar dat is toch altijd een gedoe? Niet met BSU. Overstappen kan namelijk ook soepel. We snappen dat alles tijdens zo'n verandering gewoon moet blijven draaien. Daarom begeleiden én regelen wij de overstap.

En die begint met een goede voorbereiding en een heldere planning. Het kan namelijk in een keer, maar ook in fases. Onze experts maken daarom graag samen met jou een complete walkthrough, waarin het proces en de benodigde tijd overzichtelijk weergegeven worden. En dan blijkt overstappen iets wat je eigenlijk veel eerder had kunnen doen.

Het start met jouw ideale plaatje

En als je dat plaatje niet helemaal helder hebt, dan helpen we je graag door aan te geven wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van data security clouddiensten. Een gamechanger kan niet zonder de nieuwste technologieën, waarbij ICT-toepassingen altijd, overal en veilig beschikbaar zijn. Precies op het level waar jij wil spelen. Uiteindelijk vertalen we jouw droomscenario naar ICT-beleid. En vervolgens verankeren we dat in je online werkplek.

We testen jouw ICT-toepassingen en zetten alles live. En daarna blijven we als admin betrokken bij het spel. Met onze beheermethode documenteren we gestructureerd en rapporteren we dus met kennis. Niet met aannames. We toetsen jouw ICT-toepassingen real time, zodat we je snel kunnen voorzien van de juiste feedback en eventuele problemen meteen kunnen oplossen.

Advies dat bij jou past

Aan de slag

ICT hoort het leven makkelijker te maken. Zodat je kunt werken op een manier die helemaal bij je past. En daardoor bedrijfsdoelen sneller dichterbij komen. Wij gaan geen enkel probleem uit de weg en stoppen niet tot alles werkt.

Neem contact op

Jouw gehele organisatie meekrijgen

Overstappen naar nieuwe software zonder gedoe. Dat is wat we doen. Maar hoe zorg je ervoor dat ook je mederwerkers mee zijn?

Naar BSU User Adoption

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel