Direct naar de content Direct naar de footer

BSU Security

Ieder jaar stijgt het aantal cyberaanvallen. Ook als MKB'er is de kans groot dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. Gelukkig zien steeds meer ondernemers de noodzaak om hun cybersecurity onder de loep te nemen. Maar als je je dan stort in het cybersecurity-landschap, dan voelt het al snel als een doolhof vol grote risico's en moeilijke termen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

De NIS2-wet- en regelgeving verplicht je om zorg te dragen voor een gezonde basis security van je IT-omgeving. Door het hanteren van een aantal uitgangspunten die NIS2 voorschrijft, wordt een snelle hack al een stuk lastiger gemaakt. Het geeft je als MKB'er een goede basis voor cybersecurity. Maar voldoe je hier al aan? En wat zijn de risicogebieden binnen jouw organisatie? Wij helpen je op weg met verschillende security-oplossingen.        

BSU. Supercharge jouw security!

BSU Security

CSAT

Er is een manier om de risico's en kwetsbaarheden in jouw organisatie te ontdekken: met een CSAT-assessment. Dit cybersecurity assessment geeft inzicht in je cybersecurity.

Van preventie en detectie tot respons en herstel. Allemaal volgens de principes van o.a. de NIS2-richtlijnen. Zo helpen we jouw cybersecurity-level te beoordelen en gebieden voor verbetering te identificeren. Een CSAT maakt een momentopname van de huidige status van je cybersecurity. Dit gebeurt door middel van een scan die relevante informatie verzamelt in combinatie met een uitgebreide vragenlijst. Dit resulteert in een nul-meting van je kwetsbaarheden, zonder dat het enorme inspanning van je organisatie vraagt. 
 

Alles over CSAT

Security Levels

De toename van cybercriminaliteit onder mkb’ers – met een jaaromzet van minder dan 10 miljoen – gaat opvallend snel. Inmiddels is 80 procent wel eens het doelwit geweest van kwaadwillenden. Het is niet meer de vraag óf het je overkomt, maar wanneer.

En dus is het zaak om je ICT-omgeving zo goed mogelijk te beschermen. Bij BSU vind je verschillende security-levels, waardoor er altijd wel één is die aansluit bij jouw organisatie.

BSU. Supercharge jouw security!

Alles over BSU Security Levels
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel