Direct naar de content Direct naar de footer

BSU BOOSTER

Besparen op kosten én hard groeien? Dat kan! Met een goede IT-omgeving heb je namelijk overzicht en controle en worden toekomstplannen niet beperkt door je bedrijfssystemen. Je digitale werkplek is hier een belangrijk onderdeel van. Met BSU BOOSTER® is jouw digitale werkplek je veilige haven waar al jouw applicaties en data 24/7 binnen handbereik zijn. En dankzij Workspace heb je ook nog eens jouw favoriete tools met 1 muisklik geopend. Zo ben je altijd connected en efficiënt aan het werk. Zeg maar dag tegen IT-chaos en hallo tegen overzicht en efficiëntie want makkelijk werken was nog nooit zo winstgevend.
 

Als ondernemer weet je dat je samen verder komt dan alleen. Een samenwerking met BSU brengt je verder op het gebied van IT. Wij zorgen ervoor dat jouw digitale werkplekken voorzien zijn van de Microsoft-tools die jouw organisatie verder brengen. 

BSU. Supercharge your business

Met BSU BOOSTER® ben je altijd connected en efficient aan het werk.

De BSU BOOSTER® geeft je toegang tot de tools van Microsoft 365 die voor jou relevant zijn. Daarnaast werk je met je persoonlijke dashboard dankzij Workspace én kun je altijd een beroep doen op onze User Adoption om zo snel mogelijk aan de slag te gaan en alles uit je werkplek te halen. 

Voordelen

In het kort

  • Dankzij onze User Adoption service ontvang je persoonlijke begeleiding zodat iedereen snel up and running is! 
  • Jouw ideale werkplek is ons uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt werken en je alles uit jouw werkplek haalt! 
  • Onze BSU Service staat altijd paraat. Zo heb je altijd een expert binnen handbereik! 

Quote

“Met BSU BOOSTER® laat je je medewerkers niet harder, maar slimmer werken. Zo blijf je relevant in een dynamische en competitieve markt.”
Bram Nota
Managing Director

Haal alles uit Microsoft 365

Aan de slag

De BSU BOOSTER® geeft je een digitale werkplek met alle Microsoft-applicaties binnen handbereik die voor jou relevant zijn. Geen icoontjes die je nooit gebruikt of vraagtekens bij tools op je dashboard. Jij haalt alles uit je Microsoft 365-pakket en bent ook nog eens altijd en overal bereikbaar dankzij hosted telefonie. En geen zorgen over je security; BSU voorziet je van een veilige thuishaven dankzij een uitstekende databeveiliging voor al je communicatiesystemen. Klinkt gamechanging? Dat is het ook!

Supercharge je bedrijf

Meer informatie?

Een nieuwe werkplek kost tijd en er komt veel informatie op je af. Wil je advies over jouw specifieke situatie of heb je een algemene vraag?  Misschien zit je vast op een level en kun je wel wat tips gebruiken? Laat het ons weten. We helpen je verder.

Ik heb een vraag

BSU User Adoption

De mogelijkheden van IT zijn indrukwekkend. Maar: het rendement wordt bepaald door de mensen die het gebruiken. De één is digivaardig en de ander kan wel wat hulp gebruiken. Wij begrijpen deze situatie als geen ander en hebben er iedere dag mee te maken. Om die reden hebben wij de BSU User Adoption Service. We nemen je bij de hand en begeleiden je door de digitale jungle.

Vragen? Neem contact op met BSU

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. En een e-mail sturen kan natuurlijk altijd!

BSU BOOSTER Workspace

Veelgestelde vragen

BSU BOOSTER Workspace werkt op elk apparaat met een browser en internetverbinding. De interface wordt op elk apparaat automatisch aan de schermresolutie aangepast zodat je een ultieme gebruikerservaring hebt.

Ons doel is om zoveel mogelijk tools te integreren. De eerste stap van BSU BOOSTER Workspace is om de toegang tot elke applicatie te vereenvoudigen, voor zowel lokale- als Web-applicaties. Om dit te bereiken integreren we met Microsoft 365, Azure, en Azure Virtual Desktop.

Daarnaast is er een API beschikbaar om een koppeling te maken tussen onze Micro Apps en andere applicaties.
 

Dat kan zeker! Doordat BSU BOOSTER Workspace gekoppeld is aan OneDrive of SharePoint kun je bestanden en mappen synchroniseren waardoor deze altijd offline beschikbaar zijn. 

Meer vragen
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel