Direct naar de content Direct naar de footer

BSU Azure

Azure is hét publieke cloudplatform van Microsoft met ongekend veel mogelijkheden

 • Geen aanschaf van nieuwe hardware
 • Flexibel en schaalbaar
 • Hoogste security standaard
 • Vermindert operationele kosten
 • Volledige integratie met Microsoft 365

De mogelijkheden van Azure groeien alleen maar door. De kracht en potentie van data komen volledig tot uiting in Azure. Maar met oneindig veel mogelijkheden zijn er ook oneindig veel keuzes die je kunt maken... Hoe zorg je ervoor dat je het maximale uit Azure haalt door te implementeren wat bij jouw organisatie past? 

BSU Azure

In het kort

Voordelen

 • Azure is hét publieke cloudpatform van Microsoft met ongekend veel mogelijkheden
 • Naast de standaard functionaliteiten, kun je er snel en eenvoudig applicaties mee bouwen, implementeren en beheren
 • Azure is flexibel én hybride, zijn toepassingen gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen van elke organisatie
 • De services en cloud business applicaties zorgen ervoor dat je snel kunt schakelen en inspelen op veranderingen binnen jouw onderneming
   
https://bsu.nl/assets/uploads/dashboard-1.png

Azure ontwikkelt zich in rap tempo

Over dit product

Het Azure platform biedt ongekend veel cloudservices en ontwikkelt zich in rap tempo door. Azure past bij uitstek bij data gedreven organisaties. Ook als je huidige infrastructuur of applicaties je hierin beperken, het Azure platform biedt verschillende mogelijkheden om méér uit je data te halen. Zo biedt Azure bijvoorbeeld mogelijkheden voor hybride omgevingen zodat je legacy applicaties integreren met de Cloud met alle voordelen die daar bij horen. BSU gebruikt hiervoor de dienst AVD (Azure Virtual Desktop). Hiermee start je de legacy applicatie op in de Cloud met als grote voordeel dat je Microsoft 365 applicaties en bedrijfsinformatie realtime en gesynchroniseerd beschikbaar zijn voor de gebruiker. Hier zie je kracht van de integratie tussen Microsoft 365 en het Azure platform samenkomen. Door de schaalbaarheid en flexibiliteit van Azure heb je tevens invloed op de performance van de applicatie. 

Een ander groot voordeel is dat het Azure platform de gebruikerservaring op de werkplek verbetert en daarmee ook de productiviteit vergroot. Een voorbeeld hier van is AAD (Azure Active Directory) waarmee gebruikers eenvoudig inloggen op basis van single sign on. En dat ook nog eens met de hoogst mogelijke beveilingsstandaarden. 

Maar je kunt nog veel verder gaan! Zo biedt Azure diensten op het gebied van Cloud Computing, Networking, Security, Data Storage, AI, IoT & Mixed Reality, Analytics, Identity en Acces Management, DevOps en (cost) Optimalisation. Maar waar zit jouw data behoefte, waar wil en kun jij met je organisatie op versnellen? Onze Azure Experts helpen je graag bij het maken van de perfecte roadmap zodat jij Azure kunt inzetten waar je vandaag kunt versnellen. Dan ben je klaar voor de toekomst. Die van nu. 
 

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU! Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat de boel moet blijven draaien, dus begeleiden én regelen wij de overstap. Onze Experts maken daarvoor een goede voorbereiding en een strakke planning.

Stap nu over!

Jouw gehele organisatie meekrijgen?

Overstappen naar nieuwe software zonder gedoe. Dat is wat we voor jou regelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers ook meteen in de flow komen?

Naar BSU User Adoption

Over BSU Azure

Veelgestelde vragen

Bij BSU werken meedere Azure Architects die hierbij kunnen helpen. Zij kunnen je adviseren en voorzien van een passend design. Er wordt dan gekeken naar jouw behoefte en benodigde beveiliging en gewenste beschikbaarheid. Tevens kunnen zij een indicatie geven van de bijkomende kosten. 

AVD is de virtual desktop van Microsoft. Het is een Platform as a Service cloud oplossing, waarmee je toegang hebt tot jouw complete bureaublad in de Azure cloud van Microsoft. Je logt in in jouw AVD omgeving en je hebt daarna met een single sign-on toegang tot al jouw bestanden, applicaties en licenties.

Wanneer Azure goed is ingericht is het één van de meest veilige platformen waar je kunt hosten. Het is belangrijk om een gedegen onderzoek te doen en design te maken. Bij BSU werken meedere Azure Architects die hierbij kunnen helpen. 

Meer vragen

BSU Score

BSU IT

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel