Direct naar de content Direct naar de footer

Supercharge your internet

25 April 2023
Update

Ben jij klaar om te ondernemen op volle snelheid? Stad voor stad, buurt voor buurt legt KPN glasvezel aan. Hierdoor kan straks heel Nederland genieten van het beste èn snelste netwerk van de wereld.

Glasvezel-internet is supersnel, superstabiel en kan alles aan.. Of je nu in een videovergadering zit of supersnel wilt up- en downloaden; met 100% Zakelijk Glasvezel van KPN onderneem je altijd op volle snelheid. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Supersnelle en betrouwbare verbinding: met 100% Zakelijk Glasvezel verloopt up- en downloaden altijd met een snelheid van 1GB. Dat is maar liefst 10 keer zo snel als het Nederlandse gemiddelde van 100MB! Online (samen)werken verliep nog nooit zo soepel.

  • Extra veilig: onze experts bewaken het KPN-netwerk 24/7. Daarnaast bieden we standaard extra veiligheidsopties waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige online werkomgeving.

  • Altijd de beste service: Wij regelen de overstap. Je kunt gewoon je werk blijven doen en merkt niets van de overstap naar KPN glasvezel. Behalve dan dat je internetverbinding veel sneller wordt 😊

Het goede nieuws is: op dit moment legt KPN glasvezel aan in jouw buurt! Binnenkort ben jij dus ook klaar voor de toekomst met dit first class internet. Het enige wat je hoeft te doen is glasvezel van KPN aan te sluiten en te activeren.

Bij deze grote stap naar supersnel en superstabiel internet hoort natuurlijk een supergrote actie. Als strategisch partner van KPN mogen wij je een uniek aanbod doen. En we regelen ook nog de overstap voor je!

Ben jij er klaar voor om te ondernemen op volle snelheid? Dan ben je klaar voor de toekomst!

Meer weten over 100% Zakelijk Glasvezel van KPN en de mogelijkheden voor jouw onderneming? BSU geeft als Strategisch Partner van KPN graag persoonlijk advies. Klik op onderstaande button voor een afspraak.

Ik wil persoonlijk advies

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel