Direct naar de content Direct naar de footer

Supercharge your internet

25 April 2023
Update

Zet je eerste stap naar ondernemen op volle snelheid!

Wij hebben goed nieuws! Stad voor stad, buurt voor buurt legt KPN in heel Nederland glasvezel aan. Het is geen toeval dat wij met het beste netwerk van de wereld samenwerken.

Waarom is dat goed nieuws? Glasvezel is supersnel en superstabiel internet dat alles aankan. Of je nu in een videovergadering zit of supersnel wilt up- en downloaden, met 100% Zakelijk Glasvezel van KPN onderneem je altijd op volle snelheid. En het mooie is…Ook jouw bedrijf is klaar voor de toekomst met het First Class Internet. Je hoeft het straks alleen maar te laten aansluiten en activeren.

Speciaal voor de bedrijventerreinen in Uden hebben wij een top actie:

Voor maar 70,- per maand heb je 1Gb/1Gb KPN EEN internetverbinding.
Inclusief KPN router plus 4G backup én extra veilig internet van KPN. 
Zonder aanlegkosten!

Natuurlijk zijn er nog meer voordelen van 100% Zakelijk Glasvezel:

  • Supersnelle en betrouwbare verbinding: Met 100% Zakelijk Glasvezel gaan up- en downloaden altijd even snel. Zo kan je altijd superstabiel (samen)werken.
  • Extra veilig: onze experts bewaken ons netwerk 24/7. Daarnaast bieden we standaard extra veiligheidsopties om jou veilig online te laten werken.
  • Altijd de beste service: Wij regelen de overstap. Zo kan jij altijd door blijven gaan.

Ben jij al klaar voor de toekomst?

Wil jij meer weten over 100% Zakelijk Glasvezel en de mogelijkheden voor jouw onderneming? Wij als Strategisch Partner van KPN geven jou graag persoonlijk advies.

Ik wil persoonlijk advies

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel