Direct naar de content Direct naar de footer

BSU Managed Wifi

Iedereen is altijd en overal online. En willen dus allemaal goede Wifi.

  • Altijd online – Hoge uptime  
  • Goede beveiliging – Houdt het netwerk van medewerkers en gasten gescheiden 
  • Real-Time monitoring vanuit het Service Center van BSU 
  • Lage investering met direct merkbaar resultaat 

Met Managed Wifi van BSU zorgen wij voor een veilig netwerk waar iedereen in een bedrijf gebruik van kan maken. Zowel bezoekers als medewerkers. Een betrouwbaar netwerk met de nieuwste technologie voor een ultieme gerbuikerservaring.

BSU Managed Wifi

In het kort

Voordelen

  • Managed Wifi voor iedereen in het bedrijf
  • Veilig draadloos internet zonder gedoe
  • Gepersonaliseerd Gasten Netwerk voor al uw bezoekers
  • Pro actief beheer en altijd up-to-date
https://bsu.nl/assets/uploads/Heatmap.jpg

Snel en betrouwbaar Wifi-netwerk

Over dit product

Gebruikers hebben behoefte aan een snel en betrouwbaar Wifi-netwerk. In een bedrijfspand worden vaak zomaar access points geplaatst die uiteindelijk geen volledige dekking geven. Door een gebouw goed te analyseren en in te tekenen, kunnen meerdere access points op de juiste plekken geplaatst worden. Doordat deze samen functioneren kun je gemakkelijk de gewenste dekking bereiken. En hoef je je maar één keer aan te melden op het Wifi netwerk. De software die de access points beheert kijkt dan welk access point het meest geschikt is om verbinding mee te maken. Waar je je dus ook in het bedrijf bevindt, Wifi heb je altijd.

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU! Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat de boel verbonden moet blijven, dus begeleiden én regelen wij de overstap. Onze Experts maken daarvoor een goede voorbereiding en een strakke planning.

Maak die verbinding!

Jouw gehele organisatie meekrijgen?

Overstappen naar nieuwe software zonder gedoe. Dat is wat we voor jou regelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers ook meteen in de flow komen?
Naar BSU User Adoption

Over Managed Wifi

Veelgestelde vragen

Bij de installatie van Managed Wifi maakt BSU gebruik van Access Points die Wifi 6 ondersteunen. Wij raden aan om Wifi 6 alleen te gebruiken indien alle Access Points Wifi 6 ondersteunen. Bij een uitbreiding van een bestaande omgeving kunnen we dus niet altijd Wifi 6 activeren. 

Het Gastennetwerk wordt gescheiden van het lokale netwerk. Dat wil zeggen dat een Gast alleen bij het Internet kan en geen toegang heeft tot het lokale netwerk. Je kan je gasten met een gerust hart aan laten melden op jouw gasten netwerk. 

Het is mogelijk om dat direct via onze Support Desk uit te voeren. Wij kunnen een nieuwe sleutel/ naam genereren maar je mag natuurlijk ook zelf bepalen wat de sleutel/ naam is van jouw Wifi Netwerk. 

Meer vragen

Stel gerust je vragen

Meer weten?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis demo aan in ons democenter.

Vanny
Ros

Speciale verdiensten
Specialiteiten
Level
Microsoft 365 Fundamentals
Workspace 365 Commercial Advisor
Microsoft Azure
BSU Booster strategic sales specialist
Werkzaam bij BSU vanaf
2019
Geheime wapens
Skistok
Team
Sales

BSU Score

BSU IT

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel