Direct naar de content Direct naar de footer

BSU User Adoption

De mogelijkheden vanuit technologie zijn indrukwekkend. Maar: rendement wordt bepaald door de mensen die het gebruiken. Mensen kunnen context bepalen en daarop besluiten nemen. En dat geldt ook voor gebruikers in hun digitale omgeving. Waarin de één digivaardig is en de ander wel wat hulp kan gebruiken.

Hoe krijg je dan iedereen mee in de overgang naar een volgend level? Naar een moderne werkomgeving waarin ze zich meteen thuis voelen en waar ze snel alles eruit kunnen halen wat erin zit? Met BSU User Adoption natuurlijk! We nemen iedereen mee en begeleiden ze in de digitale jungle van de moderne werkplek. Met aandacht voor persoonlijke behoeften en in lijn met waar de organisatie naar zocht. Gamechangers in the cloud guaranteed!

BSU. Door naar het volgende level

De eindgebruiker, een wonderbaarlijk wezen in jouw organisatie

Ze grossieren in diversiteit, de ene kleurrijker dan de ander. Diversiteit die voortvloeit uit het recht op zelfbeschikking, autonomie. Ze willen graag het spel van het leven spelen op het level waar hij of zij zich in bevindt. Ook in de digitale (leef) omgeving. Nu werk en privé steeds meer in elkaar overvloeien, worden de behoefte en urgentie voor eindgebruikers groter om hun digitale (leef)omgeving vorm te geven die het beste bij hun past. Als de omstandigheden en behoeften veranderen, waarom dan niet de individuele en team behoeften van eindgebruikers hierin meenemen?

De voordelen van BSU User Adoption

  • Verhoogd rendement 

  • Verhoogde tevredenheid

  • Persoonlijke begeleiding

Uit ervaring weten we dat na een migratie de acceptatie van de eindgebruikers in organisaties laag is. Dat komt vooral omdat het zwaartepunt altijd op complexe technische architectuur ligt, kortom, de technologie werkend krijgen. Vaak treedt er dan na live gang weerstand op. De technologie is anders, de manier van werken is anders... En hoewel we geprogrammeerd zijn in te spelen op veranderende omstandigheden, blijft de behoefte bestaan naar voorspelbaarheid. Want dat geeft het gevoel van controle. Voor een eindgebruiker is dit niet anders. Dus onderschat de impact van een migratie niet. Het levert geheid weerstand op. Maar hoe ga je er dan voor zorgen dat een transitie omarmd wordt? Dat jouw investering maximaal gaat renderen?

Vergeet de technische complexiteit, die regelt BSU voor je. Daar zijn we goed in. Samen komen we tot een oplossing die past bij jouw (strategische) behoefte. Dat is wat we doen. Zie het als een multi player level waarin we samenwerken met de gehele organisatie.

User Adoption Consultants

Onze groep User Adoption Consultants is geselecteerd op sociale vaardigheden. Daar zijn ze heel sterk in. Ze kunnen als geen ander aansluiten bij de behoefte van eindgebruikers. Ongeacht hun digivaardigheid. We maken ICT en de mogelijkheden begrijpelijk en toegankelijk. Soms pragmatisch, soms faciliterend, maar vooral prikkelend en afgestemd op wat er speelt. Er kan zo veel, maar wat past nou bij jou? En hoe kunnen we dit meteen inzetten? Welk proces, wat misschien al jaren een doorn in het oog is, kunnen we nu eindelijk versimpelen? Onze User Adoption Consultants dragen bij aan een gamechanging transitie en hogere medewerkerstevredenheid. Zodat je met jouw organisatie door kunt naar een volgend level, met maximaal rendement uit je investering.

Heb jij alle nieuwe technologiëen, maar worden ze door de organisatie nog niet gebruikt? Geen probleem. Onze User Adoption Consultants staan ook dan voor je klaar! Meer weten over wat ze voor je kunnen doen?

Neem contact op

BSU User Adoption
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel