Direct naar de content Direct naar de footer

Maak je IT bullet proof!

Ieder jaar stijgt het aantal cyberaanvallen. Je waant je als MKB'er nu misschien veilig, toch is de kans groot dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. Want waar eerder grote bedrijven beduidend interessanter waren voor cybercriminelen, verschuift nu de aandacht naar het MKB. Gelukkig zien steeds meer ondernemers de noodzaak om hun cybersecurity onder de loep te nemen. Maar als je je dan stort in het cybersecurity-landschap, dan voelt het al snel als een doolhof vol grote risico's en moeilijke termen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

BSU. Supercharge jouw security!

NIS2

De NIS2-wet- en regelgeving verplicht je om zorg te dragen voor een gezonde basis security van je IT-omgeving. De komst van NIS2 kan gevolgen hebben voor de IT-inrichting van jouw organisatie. Mogelijk moeten er extra componenten worden geïmplementeerd en/of bestaande componenten worden aangepast. Cybercriminelen bedenken namelijk razendsnel nieuwe manieren om organisaties aan te vallen. Door het hanteren van een aantal uitgangspunten die NIS2 voorschrijft, wordt een snelle hack al een stuk lastiger gemaakt. Het geeft je als MKB'er een goede basis voor cybersecurity. Maar voldoe je hier al aan? En wat zijn de risicogebieden binnen jouw organisatie? Wij helpen je op weg met verschillende security-oplossingen. 

CSAT-assessment

Er is een manier om de risico's en kwetsbaarheden in jouw organisatie te ontdekken: met een CSAT-assessment. Dit cybersecurity assessment geeft inzicht in je cybersecurity. Van preventie en detectie tot respons en herstel. Allemaal volgens de principes van o.a. de NIS2-richtlijnen. Zo helpen we jouw cybersecurity-level te beoordelen en gebieden voor verbetering te identificeren.

CSAT gaat anders te werk dan bijvoorbeeld beveiligingspentest- of monitoringtools. Deze tests zijn namelijk reactief.  Een CSAT maakt een momentopname van de huidige status van je cybersecurity. Dit gebeurt door middel van een scan die relevante informatie verzamelt en een uitgebreide vragenlijst. Deze combinatie geeft een nul-meting van je kwetsbaarheden zonder dat het enorme inspanning van je organisatie vraagt. 

BSU Security Levels

Wat past bij jou

Brons

Security Policies & Management

Zilver

Protection, Detection & Response

Goud

Protection, Detection & Response

Multi-Factor Authenticate, detectie van ongebruikelijke inlogpogingen en beveiligingsmaatregelen, gebaseerd op best practices.
Beheer van alle mobiele apparaten die binnen jouw bedrijf of organisatie in omloop zin.
Bescherming tegen spam, virussen en phishing
XDR verzamelt dreigingsgegevens uit beveiligingstools van alle devices van eindgebruikers binnen de organisatie. Dit draagt bij aan eenvoudiger en sneller onderzoek, het opsporen van bedreigingen en het reageren op bedreigingen.
Het proces van continu identificeren, evalueren, afhandelen en rapporteren van beveiligingsproblemen.
Maandelijks ontvang je een indicatieve security score op basis van checks, je krijgt info wat je systemen doen om je te beschermen en wijzen je op beveiligingsopties die je nog niet gebruikt maar die wel van toepassing kunnen zijn op jouw infrastructuur.
Data Security is gericht op het beschermen van data tegen het verlies van gegevens door technische storingen, menselijk fouten of criminaliteit.
Beschermt alle soorten identiteiten binnen de onderneming (mens, machine, lokaal of hybride, regulier of geprivilegieerd) om identiteitsgedreven inbreuken te detecteren en te voorkomen, vooral wanner tegenstanders erin slagen eindpuntbeveiligingsmaatregelen te omzeilen.
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel