Direct naar de content Direct naar de footer

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie? Dat is communiceren via de Cloud

 • Een veilige hosted omgeving
 • Vast-mobiel integratie
 • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt
 • Eén factuur voor alle diensten

Of je nu thuis, op het kantoor of onderweg bent, het voordeel van Hosted Telefonie is dat je altijd en overal optimaal bereikbaar bent. Hybride werken is de toekomst. Met Hosted Telefonie van KPN ÉÉN breng je je hele organisatie naar een volgend level. 

Hosted Telefonie

In het kort

Voordelen

 • Optimale bereikbaarheid van jouw organisatie gegarandeerd. 
 • Betrouwbaar en flexibel. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Uitbreiding is nog nooit zo eenvoudig geweest.
 • Maakt hybride werken makkelijk.
 • Bellen via een virtuele centrale in de cloud die op een goed beveiligd datacenter van KPN draait.
 • Functies en aantal gebruikers elk moment aanpassen naar wens en behoefte.
   
https://bsu.nl/assets/uploads/Hosted-telefonie.jpg

Bereikbaar én verbeterde samenwerking

Over dit product

Flexibiliteit, zodat je eenvoudig kan groeien zonder steeds nieuwe verschillende looptijden van contracten te hebben. Dat is wat je wil. Bereikbaarheid en een goede samenwerking zijn van belang! Dus daar staan wij garant voor. Hosted Telefonie is de communicatie oplossing voor de toekomst, op basis van IP, waar vaste en mobiele telefonie volledig zijn geïntegreerd. Hosted Telefonie biedt die flexibiliteit en zekerheid dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.

In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist Hosted Telefonie geen grote investering. Zoals gezegd, je betaalt alleen voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt. En die functies en het aantal gebruikers kunnen elk moment aangepast worden naar wens en behoefte van jouw organisatie. 

Daarnaast biedt KPN ÉÉN de mogelijkheid om je telefonie omgeving te koppelen aan bijvoorbeeld je CRM systeem. Hierdoor wordt het mogelijk om jouw klantreis te optimaliseren. Onze Experts maken graag van jouw telefonische bereikbaarheid een strategische pijler zodat jij meer waarde kunt bieden aan jouw klanten. Naast integraties zijn er specifieke functionaliteiten die kunnen worden ingezet om jouw bereikbaarheid te optimaliseren. Meer weten? Onze Experts gaan graag met je in gesprek om tot de ultieme callflow te komen!  

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU! Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat je bereikbaar moet blijven, dus begeleiden én regelen wij de overstap. Onze Experts maken daarvoor een goede voorbereiding en een strakke planning.

Maak de sprong!

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Door telefonie in te richten in Teams met KPN ÉÉN is uitstekende bereikbaarheid en overzicht meteen geregeld. Door deze integratie bel je en wordt je gebeld vanuit Teams. Remote werken? Het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Naar Calling in Teams

Jazeker! BSU hanteert in samenwerking met KPN de hoogste beveiligingsstandaarden waardoor je telefooncentrale in de cloud optimaal beveiligd is.

Ja, dat kan zeker! Met KPN ÉÉN hosted telefonie kun je per jaar 25% van je gebruikers kosteloos afschalen. Opschalen kan uiteraard altijd.

Meer vragen

Stel gerust je vragen

Meer weten?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis demo aan in ons democenter.

Flip
Hilckmann

Specialiteiten
Level
KPN Sales Expert
KPN ÉÉN VoIP
KPN ÉÉN Mobiel
Bandbreedte
Werkzaam bij BSU vanaf
2014
Geheime wapens
Enthousiasme
Team
Sales

BSU Score

BSU UC

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel