Direct naar de content Direct naar de footer

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold-serie

25 April 2022
Update
Blog

De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 4 wordt in augustus 2022 verwacht, met een release tegen het einde van de maand. De telefoon zal op twee punten flink verbeterd zijn, dat zijn de camera en een nieuw scharnier. Maar wat zijn die verbeteringen precies?

De nieuwe camera
De vorige Z Fold telefoons van Samsung hebben een goede camera maar ze waren nog niet zo goed als de camera’s van bijvoorbeeld de S-serie van Samsung. De telefoon krijgt dezelfde zoomcamera die nu ook in de Galaxy S22 zit. Dat is een 10 megapixel telefotocamera met 3 keer optische zoom. De Galaxy Z fold 3 heeft een camera die 2 keer optische zoom biedt, dat is dus een goede camera-upgrade.

De frontcamera beschikt over 10 MP resolutie, naar waarschijnlijkheid is dit de cover camera die op de Z Fold 3 dezelfde resolutie heeft. 

Een nieuw scharnier
Het nieuwe scharnier zal beschikken over een nieuw soort mechanisme dat werkt met één scharnier, bij het huidige model is dit met twee scharnieren. Het voordeel wat dit moet bieden is dat de telefoon lichter en duurzamer wordt, simpelweg omdat één scharnier minder weegt dan twee. 

Nieuwtjes en geruchten 
Naast de grote 2 verbeteringen zijn er volgens TechRadar nog andere nieuwtjes en geruchten.

De telefoon zou een 7,56 inch hoofdscherm krijgen een een 6,19 inch display scherm. Ook beschikt de telefoon over een compartiment waar je een S Pen kan bewaren en daar komt ook een slot op.
Net als bij de Galaxy Z Fold 3 zou deze telefoon ook een under display camera hebben, alleen bij deze telefoon wordt de camera nog minder zichtbaar en maakt deze nog scherpere foto’s, maar naast dit gerucht wordt er ook gezegd dat de telefoon over 2 under display camera’s gaat beschikken. 
Daarnaast zou de batterij groter zijn, kan de telefoon beter tegen water en stof en krijgt het een nieuw design. 

Wij zijn in ieder geval benieuwd! jullie ook?

kom hier op onze pre-order lijst

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel