Direct naar de content Direct naar de footer

CSAT

Er is een manier om de risico's en kwetsbaarheden in jouw organisatie te ontdekken: met een CSAT-assessment. Dit cybersecurity assessment geeft inzicht in je cybersecurity.

Van preventie en detectie tot respons en herstel. Allemaal volgens de principes van o.a. de NIS2-richtlijnen. Zo helpen we jouw cybersecurity-level te beoordelen en gebieden voor verbetering te identificeren. Een CSAT maakt een momentopname van de huidige status van je cybersecurity. Dit gebeurt door middel van een scan die relevante informatie verzamelt in combinatie met een uitgebreide vragenlijst. Dit resulteert in een nul-meting van je kwetsbaarheden, zonder dat het enorme inspanning van je organisatie vraagt. 
 

CSAT

"Het CSAT-assessment is de perfecte manier om de security te maximaliseren en te voldoen aan de eisen die NIS2 stelt. Je kunt aan je ketenpartners laten zien dat je security serieus neemt, en dat is van groot belang"

Henri Feenstra
CTO
BSU

Inzicht in jouw cybersecurity-level met CSAT

Met de nieuwe wet- en regelgeving (zoals NIS2) leg je als MKB'er een goede basis voor cybersecurity. Maar voldoe je hier al aan? En wat zijn de risicogebieden binnen jouw organisatie? Een CSAT-assessment bestaat uit een scan en een uitgebreide vragenlijst. De uitkomsten hiervan geven aan in hoeverre je voldoet aan de zogenaamde Zero Trust Policy. Vervolgens maken wij een adviesrapport over jouw securitylevel op basis van snel ontdekte feiten uit je IT-omgeving. Zo helpen we jouw cybersecurity-level te beoordelen en gebieden voor verbetering te identificeren.

10 vragen over jouw security level

Doe de quickscan!

Benieuwd hoe goed de security in jouw bedrijf geregeld is? Beantwoord 10 vragen over je huidige security en je ontvangt meteen je totaalscore met bijbehorend security level! 

Doe de quickscan!

Vul hieronder je mailadres in en doe meteen de quickscan!

Beantwoord 10 korte vragen en kom alles te weten over jouw security-level!

"Een cybercrimineel valt liever honderden kleinere bedrijven aan met kleinere opbrengst en een kleinere pakkans, dan een handvol grote bedrijven die al in een verhoogde staat van alertheid zijn."   

Onderzoeksrapport cyberdreiging
ABN AMRO

CSAT Scan

Het eerste onderdeel van het CSAT-assessment is de scan. Deze scan onderzoekt je volledige ICT-netwerk, inclusief je Microsoft 365 en Azure-omgeving.  Hieronder een overzicht van alle onderdelen die worden gescand. 

  • Scannen van endpoints en andere systemen in het netwerk;
  • Scannen van Active Directory en Entra ID;
  • Scannen van Azure Cloud, Microsoft 365 en SharePoint.

Tijdens de scan wordt gekeken naar je patchmanagement van apparaten of Windows veilig is geconfigureerd. Daarnaast controleren we de rechten en externe gebruikers in Microsoft 365, Teams of de gedeelde documenten in SharePoint. Op die manier brengt het assessement precies in beeld waar jouw security zwakke plekken vertoont.  Alle verzamelde gegevens blijven binnen uw netwerk. Er worden dus geen gegevens verstuurd naar een derde partij en de CSAT-installatie wordt na de scan weer verwijderd. 

CSAT Vragenlijst

Naast de scan bestaat het CSAT-assessment ook uit een questionnaire. Alle 65 vragen hieruit zijn gelinkt aan de CIS-controls uit het CIS-framework en gaan over het functionele aspect van onderstaande onderdelen. 

  • Apps
  • Data
  • Devices
  • Identities
  • Infrastructure
https://bsu.nl/assets/uploads/2-01.jpg

Rapportage & Advies

Na de scan en het invullen van de vragenlijst ontstaat er een realistisch beeld van je huidige cybersecurity-status. De resultaten ontvang je in een overzichtelijk rapport, inclusief advies en actiepunten die je security verbeteren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeldpagina uit het adviesrapport. 

Vraag het Bert!

Meer weten over CSAT?

CSAT is een uitgebreid assessment die je kan inzetten als een 0-meting van je kwetsbaarheden. Het controleert de huidige securitystatus van jouw omgeving. Ook als je IT is uitbesteed aan een andere partij dan BSU, helpen we je nog steeds graag bij de verantwoordelijkheid voor een goede cybersecurity.

Benieuwd wat CSAT voor jouw organisatie kan betekenen? 
Onze security architect Bert de Wit vertelt je er graag alles over!

Bert
de Wit

Speciale verdiensten
Specialiteiten
Level
Cybersecurity
Werkzaam bij BSU vanaf
2023
Geheime wapens
ChatGPT
Team
IT

BSU Score

BSU Security

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel