Direct naar de content Direct naar de footer

ISO-certificeringen als basis voor langdurige samenwerking

12 September 2023
Blog
Over BSU

De digitale wereld en de fysieke wereld zijn door de jaren heen intens met elkaar vervlochten. Zo werken we niet meer alleen op kantoor maar gaan we op ‘workations’ óf werken we hybride voor een goede balans tussen privé en zakelijk leven. BSU regelt de moderne werkplek die dit mogelijk maakt. Maar om dit goed te kunnen doen, willen we zowel intern als extern onze kwaliteit en beveiliging goed kunnen waarborgen. Om die reden zijn wij ISO-gecertificeerd met de certificaten ISO 9001 en ISO 27001.

Overal kunnen werken geeft veel vrijheid. De andere kant is dat we zó afhankelijk zijn geworden van digitalisering, dat er een grote hoeveelheid data rondzwerft. Als deze data in verkeerde handen terecht komt, lopen we enorme risico’s.  

Om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken zijn er beveiligingseisen opgesteld. De NIS 2.0 is hier een voorbeeld van. Deze vernieuwde regelgeving zorgt ervoor dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor de beveiliging van de data in je eigen bedrijf, maar ook inzicht moet hebben in de data-beveiliging van de keten waar je onderdeel van bent. ISO-certificeringen zijn een krachtig instrument om je als bedrijf goed in te richten en transparant te zijn voor je partners en klanten. Bovendien vindt er ieder jaar een audit plaats om de voortgang van verbeteringen binnen de organisatie te waarborgen. Geen ruimte voor nalatigheid dus! 

ISO 27001 

De ISO 27001 is een internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. Deze standaard beschrijft hoe je als bedrijf procesmatig omgaat met het beveiligen van informatie. Dit met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Met de ISO 27001 certificering laat BSU zien dat we voldoen aan alle eisen die ISO 27001 stelt aan informatiebeveiliging. Fijn om onze partners en klanten te kunnen verzekeren van een  veilige samenwerking.  

ISO 9001  

Met meer dan 1,1 miljoen certificaten wereldwijd helpt ISO 9001 organisaties aan te tonen dat zij consequent producten en diensten kunnen leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van klanten. Dankzij deze certificering voldoet BSU aan eisen van de klanten, eisen van BSU zelf en aan de wet- en regelgeving. Hierdoor verbetert het kwaliteitsmanagementsysteem en daarmee verhoogt de klanttevredenheid. Daarnaast is ISO 9001 een middel om onze processen te stroomlijnen en efficiënter te maken.   

Loyale en langdurige samenwerking 

BSU is de one-stop-shop voor de moderne werkplek.. We adviseren, leveren en beheren een veilige werkomgeving die bedrijfscontinuïteit garandeert. Dankzij onze slimme infrastructuur is jouw bedrijfssoftware met single-sign-on toegankelijk. Hiervoor werken we samen met loyale en betrouwbare partners en gaan we voor langdurige klantrelaties met een hoge klanttevredenheid. Dankzij de ISO-certificeringen zijn we transparant door de gehele keten en ligt er een sterke basis voor een goede en intensieve samenwerking.   

https://bsu.nl/assets/uploads/ISO-Blog.png
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel