Direct naar de content Direct naar de footer

Microsoft Windows 11: grootste update in zes jaar

31 August 2021
Blog
How to

Heb je al gehoord over de grootste Windows-update in de afgelopen 6 jaar? Microsoft heeft een nieuwe versie uitgebracht: Windows 11! Deze versie vervangt Windows 10 en is hét nieuwe besturingssysteem.

Wat is er verbeterd?
“Windows 11 heeft alle kracht en beveiliging van Windows 10 met een opnieuw ontworpen en opgefrist uiterlijk. Het wordt ook geleverd met nieuwe tools, geluiden en apps”, zegt Microsoft over het nieuwe besturingssysteem.

Microsoft heeft zich voornamelijk gericht op de gebruikerservaring. Door bijvoorbeeld een nieuwe lay-out van het startmenu aan te bieden. Of  keuzes zoals een donkere modus, de mogelijkheid om 4 vensters naast elkaar te plaatsen en de mogelijkheid om een verschil te maken tussen een persoonlijke en zakelijke desktop. Nog een kleine verbetering is dat je ‘widgets’ zoals de weersvoorspelling kunt toevoegen aan je startscherm zonder de daarvoor bestemde app te openen.

Mocht je je laptop graag voor games gebruiken: Windows 11 zorgt voor een betere kleur en belichting. BSU is momenteel volop aan het testen met Windows 11. De verwachting is dat de upgrade 2022 zal worden uitgerold.

Ben jij nog geen BSU BOOSTER gebruiker en wil je meer informatie?

Neem dan contact op: sales@bsu.nl

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel