Direct naar de content Direct naar de footer

Zonder Tonic heeft het leven geen Gin

07 March 2023
Blog
Over BSU

Net zoals IT minder zin heeft zonder UC en andersom. Hoewel dit niet helemaal waar is, smaakt het samen toch beter.

Natuurlijk kan je beide diensten los van elkaar gebruiken, maar wij nemen je mee op het pad naar al die voordelen: 

1. Schakelen met 1 partij
Door IT en UC te combineren, hoef je niet meer te werken met verschillende aanbieders; het overzicht én de efficiëntie worden verhoogd. Bovendien kun je sneller schakelen tussen verschillende communicatiemiddelen, waardoor je direct kunt reageren op veranderde situaties. Verder kun je schakelen met één accountmanager. De accountmanager is jouw primaire aanspreekpunt namens BSU. Hij of zij speelt in op de behoefte van jouw organisatie en brengt vervolgens een passend advies uit dat naadloos aansluit op jouw wensen.

2. IT & UC combineren – Future proof
Er is steeds meer verwevenheid tussen deze diensten. Voor de (online) moderne werkplek en applicaties zijn internetverbindingen onmisbaar. Apparaten zoals telefoons hebben een passend abonnement en dataverbinding nodig. Door IT en UC te integreren, wordt de technologie niet alleen nu, maar ook in de toekomst beter benut. Het biedt meer flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor jouw organisatie beter is voorbereid op veranderingen en groei. Klaar voor de toekomst?

3. Kostenbesparing
Door IT en UC samen te gebruiken, kunnen kosten bespaard worden op verschillende gebieden, zoals infrastructuur, licenties en beheerkosten. Overlappende diensten worden samengevoegd door integrale samenwerking bij één partner.

4. Security
De security gaat over alle diensten heen. Door de integratie van IT en UC  kunnen beveiligingsmaatregelen op een efficiëntere manier worden toegepast en beheerd, wat de algehele beveiliging van je communicatiesystemen verhoogt. Vanuit één beveiliging en monitoringsysteem een duidelijk beeld op de beveiliging van de infrastructuur en applicaties. Ook alle devices van de gebruikers worden vanuit één omgeving beheerd en gecontroleerd. Databeveiliging wordt voorzien vanuit één loket en bij een incident weet je waar je moet zijn. Door technologie op elkaar af te stemmen, en deze te laten voldoen aan de optimale security baseline zoals deze door BSU zijn bepaald, een optimaal ingerichte moderne werkplek wordt bewerkstelligd.

Wil jij de smaken IT & UC samen combineren, maar weet je nog niet hoe? Even sparren? Een vraag? Laat het ons weten. We helpen je meteen verder.

Even sparren?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel