Direct naar de content Direct naar de footer

Supercharge jouw security!

Ieder jaar stijgt het aantal cyberaanvallen. Waar eerder grote bedrijven beduidend interessanter waren voor cybercriminelen, verschuift nu de aandacht naar het MKB. Als MKB'er waan je je nu misschien veilig, toch is de kans groot dat je er vroeg of laat mee te maken krijgt. Gelukkig zien steeds meer ondernemers de noodzaak om hun cybersecurity onder de loep te nemen. Weet jij hoe goed je beveiligd bent? Ontdek het met ons CSAT-assessment en maak je IT bulletproof.

"Een cybercrimineel valt liever honderden kleinere bedrijven aan met kleinere opbrengst en een kleinere pakkans, dan een handvol grote bedrijven die al in een verhoogde staat van alertheid zijn."

Onderzoeksrapport cyberdreiging
ABN AMRO

Het afgelopen jaar kregen steeds meer bedrijven te maken met een cyberaanval. En dat terwijl de risicoperceptie van ondernemers vrijwel gelijk is gebleven. Gelukkig blijkt uit onderzoek van ABN AMRO dat de bereidheid om maatregelen te treffen tegen cybercriminaliteit is toegenomen. En dat is gunstig, want cyberdreiging is een reëel risico geworden, voor bedrijven van elke grootte. 

10 vragen over jouw security level

Doe de quickscan!

Benieuwd hoe goed de security in jouw bedrijf geregeld is?
Beantwoord 10 vragen over je huidige security en je ontvangt meteen je totaalscore met bijbehorend security-level! 

Doe de quickscan!

Vul hieronder je mailadres in en doe meteen de quick-scan!
Beantwoord 10 korte vragen en kom alles te weten over jouw security-level! 

Inzicht in jouw cybersecurity-level met CSAT

Met de nieuwe wet- en regelgeving (zoals NIS2) zet je als MKB'er een goede basis voor cybersecurity. Maar voldoe je hier al aan? En wat zijn de risicogebieden binnen jouw organisatie?

Een CSAT-assessment brengt in kaart of je voldoet aan de zogenaamde Zero Trust Policy en geeft een adviesrapport over jouw security op basis van snel ontdekte feiten uit je IT-omgeving. Van preventie en detectie tot respons en herstel. Allemaal volgens de principes van het CIS-framework en de NIS2-richtlijnen. Zo helpen we jouw cybersecurity-level te beoordelen en gebieden voor verbetering te identificeren.

"Cybercriminelen gaan op zoek naar zwakke schakels in ketens, als opstap naar interessante(re) doelwitten."

Cybersecuritybeeld Nederland 2023
Nationaal Cyber Security Centrum

Nul-meting van kwetsbaarheid op security-gebied

CSAT is een cybersecurity assessment met een andere aanpak dan bijvoorbeeld beveiligingspentest- of monitoringtools. Deze tests zijn namelijk reactief. Ze stellen acties voor op basis van gedetecteerde incidenten. Een CSAT maakt een momentopname van de huidige status van je cybersecurity. Het verzamelt relevante informatie door gegevens te scannen zonder dat het enorme inspanning van je organisatie vraagt. Zie het als een nul-meting van je kwetsbaarheden. Een assessment dat inzicht geeft in de securityrisico's.

https://bsu.nl/assets/uploads/Tijdspad_4_Tekengebied_1.jpg

Adviesrapport

Na de scan en het invullen van de vragenlijst ontstaat er een realistisch beeld van je huidige cybersecurity-status. De resultaten ontvang je in een overzichtelijk rapport, inclusief advies en actiepunten die je security verbeteren. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeldpagina uit het adviesrapport. 

Het CSAT-assessment is de perfecte manier om de security te maximaliseren en te voldoen aan de eisen die NIS2 stelt. Je kunt aan je ketenpartners laten zien dat je security serieus neemt, en dat is van groot belang.

Vraag het Bert!

Meer weten over CSAT?

CSAT is een uitgebreide assessment tool die je kan inzetten als een 0-meting van je kwetsbaarheden. Het controleert de huidige securitystatus van jouw omgeving. Ook als je IT is uitbesteed aan een andere partij dan BSU, draag je nog steeds de verantwoordelijkheid voor een goede cybersecurity.

Benieuwd wat CSAT voor jouw organisatie kan betekenen? 
Onze security architect Bert de Wit vertelt je er graag alles over! 

Bert
de Wit

Speciale verdiensten
Specialiteiten
Level
Cybersecurity
Werkzaam bij BSU vanaf
2023
Geheime wapens
ChatGPT
Team
IT

“Uiteindelijk wordt iedereen een keer gehackt, het is slechts een kwestie van tijd.”

Onderzoeksrapport cyberdreiging
ABN AMRO
Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel