Direct naar de content Direct naar de footer

Network Management

Network Management: de optimale bescherming

  • Je bent verzekerd van een gegarandeerd, meetbaar servicelevel 
  • Realtime inzage in managementrapportages 
  • Altijd up-to-date 
  • Optimale bescherming van het netwerk, altijd en overal
     
Network Management

In het kort

Voordelen

Onbetrouwbare data en toepassingen zoals virussen komen meestal via het internet een netwerk binnen. Daarom kun je het beste kwetsbaarheden afweren voordat ze een intern netwerk binnendringen. Dat doen we door internetverkeer te scannen en onbetrouwbare data en functionaliteiten zoals virussen tijdig af te weren. Hetzelfde geldt voor data die verstuurd wordt. Heb je alle devices (server, werkstation, mobile, switch, access point, router en firewall) onder controle, dan heb je je hele netwerk beschermd. 

https://bsu.nl/assets/uploads/Network.jpg

BSU installeert, beheert en beveiligt proactief het netwerk binnen jouw organisatie.

Over dit product

Network Management van BSU zorgt ervoor dat je besturingssystemen en firmware altijd en overal up-to-date zijn. Erg belangrijk, want veruit de meeste aanvallen komen een netwerk binnen via systemen die achter lopen. Ook wordt het vaste en mobiele internetverkeer streng door BSU geanalyseerd om kwetsbaarheden in het netwerk adequaat tegen te kunnen gaan. De Netwerkmanagement inzichten en optimalisaties delen we met jou. Je ontvangt periodiek een managementrapportage en je hebt altijd realtime toegang tot rapportages. Daarmee kun je ook meteen aantonen welke maatregelen je treft op het gebied van data security.

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU! Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat de boel moet blijven draaien, dus begeleiden én regelen wij de overstap. Onze Experts maken daarvoor een goede voorbereiding en een strakke planning.

Stap nu over!

Jouw gehele organisatie meekrijgen?

Overstappen naar nieuwe software zonder gedoe. Dat is wat we voor jou regelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers ook meteen in de flow komen?

Naar BSU User Adoption

Over Network Management

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de hardware die nu in gebruik is kan BSU onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. BSU werkt met tools die zorgen dat het netwerk up-to-date blijft en dat BSU inzage in het verkeer heeft. Helaas ondersteund niet ieder device deze tools. 

Nee, BSU kan niet zien welke Internetpagina’s bezocht worden. Jouw privacy is hierin beschermt. 

BSU heeft altijd reserve Hardware op voorraad en kan direct op locatie de hardware komen vervangen. Alle instellingen van jouw hardware worden door BSU in een backup bewaard zodat we ervoor kunnen zorgen dat je snel weer operationeel bent. 

Meer vragen

Stel gerust je vragen

Meer weten?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis demo aan in ons democenter.

Paul
van den Hout

Speciale verdiensten
Specialiteiten
Level
VMware Certified Professional
Citrix Certified Professional
Nerdio NMM 200 Certified
Werkzaam bij BSU vanaf
2006
Geheime wapens
The Book of Wisdom
Team
IT

BSU Score

BSU IT

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel