Direct naar de content Direct naar de footer

Security Levels

De toename van cybercriminaliteit onder mkb’ers – met een jaaromzet van minder dan 10 miljoen – gaat opvallend snel. Inmiddels is 80 procent wel eens het doelwit geweest van kwaadwillenden. Het is niet meer de vraag óf het je overkomt, maar wanneer.

En dus is het zaak om je ICT-omgeving zo goed mogelijk te beschermen. Bij BSU vind je verschillende security-levels, waardoor er altijd wel één is die aansluit bij jouw organisatie.

BSU. Supercharge jouw security!

BSU Security Levels

3 security levels

Altijd de security die bij jou past

De NIS2-wet- en regelgeving verplicht je om zorg te dragen voor een gezonde basis security van je IT-omgeving. Mogelijk leidt dit ertoe dat er extra componenten worden geïmplementeerd en/of bestaande componenten worden aangepast. Maar hoe weet je nou welke regels er voor jou gelden en welk type security het beste bij je past? Bij BSU hebben we 3 security levels ontwikkeld die je helpen bij deze keuze.  

  • Brons vind je standaard in onze BSU BOOSTER, maar kun je ook los afnemen. Het geeft je een basisniveau security.  
  • Zilver is aanvullend op het brons-level en beschermt je werkplekken. 
  • Goud beschermt ook je infrastructuur en vormt daarmee een holistische aanpak van je security. 

BSU Security Levels

Wat past bij jou?

Brons

Security Policies & Management

Zilver

Protection, Detection & Response

Goud

Protection, Detection & Response

Multi-Factor Authenticate, detectie van ongebruikelijke inlogpogingen en beveiligingsmaatregelen, gebaseerd op best practices.
Beheer van alle mobiele apparaten die binnen jouw bedrijf of organisatie in omloop zin.
Bescherming tegen spam, virussen en phishing
XDR verzamelt dreigingsgegevens uit aanwezige beveiligingstools op alle devices van eindgebruikers binnen de organisatie. Dit draagt bij aan eenvoudiger en sneller onderzoek naar bedreigingen, het opsporen van bedreigingen en het reageren op bedreigingen.
Het proces van continu en proactief identificeren, evalueren, afhandelen en rapporteren van (digitale) kwetsbaarheden.
Maandelijks ontvang je een indicatieve security score op basis van checks. Je krijgt informatie over wat je systemen doen om je te beschermen en wijzen je op beveiligingsopties die je nog niet gebruikt maar wel van toepassing zijn op jouw infrastructuur waardoor je jouw beveiliging naar een volgend level brengt.
Data Security is gericht op het beschermen van data tegen het verlies van gegevens door technische storingen, menselijk fouten of criminaliteit.
Beschermt alle soorten identiteiten binnen de onderneming (mens, machine, lokaal of hybride, regulier of geprivilegieerd) om identiteitsgedreven inbreuken te detecteren en te voorkomen, vooral wanner tegenstanders erin slagen eindpuntbeveiligingsmaatregelen te omzeilen.

BSU Score

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel