Direct naar de content Direct naar de footer

Mobiele Telefonie

De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt? 

  • Ons mobiele netwerk wordt 24/7 beschermd tegen cyberaanvallen
  • Optimale dekking in heel Nederland, schaalbaar en altijd bereikbaar bij noodsituaties
  • Ons netwerk is 100% Nederlands en valt daarom onder lokale wet- en regelgeving
  • Met ons mobiele 5G-netwerk lopen we voorop en testen we volop verder voor de toekomst

Met de juiste Mobiele Telefonie oplossingen vergroot je de bereikbaarheid én de productiviteit tegen zo efficiënt mogelijke kosten.  

Mobiele Telefonie

In het kort

Voordelen

  • Werken waar en wanneer je wil
  • Bereikbaarheid en productiviteit tegen zo efficiënt mogelijke kosten
  • Een aanbod dat past bij je organisatie
  • Eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en weer terug
     
https://bsu.nl/assets/uploads/Mobiele-Telefonie.jpg

Pak de beste deal!

Over dit product

Bellen met je mobiel. Ondertussen een commodity en een absolute noodzaak voor iedereen. Zeker omdat we in een tijd leven waarin je altijd in contact bent met wie voor jou op dat moment belangrijk is. Zonder een goed netwerk en de juiste hoeveelheid data is dit niet mogelijk. Bereikbaar zijn én toegang hebben tot informatie, van social media tot CRM applicatie, is ondertussen van levensbelang. BSU snapt dit als geen ander en kiest daarom voor het beste mobiele netwerk van Nederland: KPN. 

Als Strategisch Partner van KPN kun je er op vertrouwen dat wij het beste bieden van de beste mobiele provider van Nederland. Samen met onze Experts wordt een ideale abonnementen structuur samengesteld. Toegespitst op jouw data behoefte én efficiëntie. Je pakt de beste deal en hebt je bereikbaarheid en data verantwoord georganiseerd. Maar BSU gaat verder! We blijven je op de hoogte houden van alle nieuwe mogelijkheden en passen de abonnement structuur er op aan. Zodat jij kunt blijven groeien. BSU zorgt er samen met KPN voor dat jouw mobiele abonnementen meegroeien met de veranderde behoefte! Onze Service Organisatie is 24/7 beschikbaar om je van dienst te zijn.

Implementatie zonder zorgen

Aan de slag

Overstappen kan best een gedoe zijn, maar niet bij BSU! Wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. We begrijpen dat jij meteen door wilt, dus begeleiden én regelen wij de overstap. Onze Experts maken daarvoor een goede voorbereiding en een strakke planning.

Stap nu over!

Werken waar en wanneer je maar wilt?

Door telefonie in te richten in Teams met KPN ÉÉN is uitstekende bereikbaarheid en overzicht meteen geregeld. Door deze integratie bel je en wordt je gebeld vanuit Teams. Remote werken? Het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Naar Calling in Teams

Over Mobiele Telefonie

Veelgestelde vragen

Onze experts maken voor jou een analyse op basis van jouw huidige verbruik. Aan de hand van jouw behoeftes zullen wij een aanbod formuleren die hierop naadloos aansluit en dat ook nog eens op het beste mobiele netwerk met de beste prijs.

Ja, dit kan. Met KPN EEN kun je 25% van je mobiele abbonomenten per jaar kosteloos afschalen. Zo blijf je flexibel mochten de omstandigheden wijzigen.

Nee, Met KPN ÉÉN krijg je één factuur waarin alle vaste kosten worden weergegeven. Zo heb je eenvoudig je kosten inzichtelijk.

Meer vragen

Stel gerust je vragen

Meer weten?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis demo aan in ons democenter.

Robert
Staring

Speciale verdiensten
Specialiteiten
Level
KPN ÉÉN
Goede verbindingen
Microsoft Cloud
KPN Zakelijk
Microsoft 365 & Azure Fundamentals
Werkzaam bij BSU vanaf
1999
Geheime wapens
Humor en lunch
Team
Sales

BSU Score

BSU UC

Wil je je maandelijkse kosten exact weten?

Vraag offerte aan

Implementatie

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je als organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is binnen je organisatie. BSU zal dit vooraf inventariseren en met je doornemen.

Meer weten?

BSU Overstap service

User Adoption

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan of je organisatie direct met dit product of deze dienst aan de slag kan gaan (eenvoudig) of dat er andere producten of expertise nodig is. BSU helpt je organisatie ook na de implementatie om het maximale uit het product of deze dienst te halen.

Meer weten?

BSU User Adoption

BSU Level

Eenvoudig
Gemiddeld
Complex

Hiermee geven we aan op welk level dit product of deze dienst door ons wordt ingeschaald. Kan je er direct mee aan de slag of zijn er andere producten of expertise nodig voor de implementatie of het gebruik ervan? Hoe hoger de score hoe meer er nodig is.

Meer weten?

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel