Direct naar de content Direct naar de footer

BSU Security

Maak je IT bulletproof en supercharge jouw security met BSU. Want wij voorzien je van een veilige thuishaven dankzij een uitstekende databeveiliging voor al je communicatiesystemen. Klinkt gamechanging? Dat is het ook! 

Dankzij de security check van BSU ben je altijd en overal verzekerd van de juiste cybersecurity. Wel zo handig in tijden waar iedereen altijd en overal kan werken! 


BSU. Supercharge your security.

Voordelen

In het kort

  • Met deze security tools reist de cybersecurity mee met de werkplek van je medewerkers;
  • Altijd verzekerd van up to date security dankzij continu beheer en cloudbased tools;
  • Volledige regie over toegang tot mappen en bedrijfsnetwerk;
  • Constante check op verdacht gedrag.

BSU Security Levels

BSU Security Levels

Wat past bij jou

Brons

Security Policies & Management

Zilver

Protection, Detection & Response

Goud

Protection, Detection & Response

Multi-Factor Authenticate, detectie van ongebruikelijke inlogpogingen en beveiligingsmaatregelen, gebaseerd op best practices.
Beheer van alle mobiele apparaten die binnen jouw bedrijf of organisatie in omloop zin.
Bescherming tegen spam, virussen en phishing
XDR verzamelt dreigingsgegevens uit beveiligingstools van alle devices van eindgebruikers binnen de organisatie. Dit draagt bij aan eenvoudiger en sneller onderzoek, het opsporen van bedreigingen en het reageren op bedreigingen.
Het proces van continu identificeren, evalueren, afhandelen en rapporteren van beveiligingsproblemen.
Maandelijks ontvang je een indicatieve security score op basis van checks, je krijgt info wat je systemen doen om je te beschermen en wijzen je op beveiligingsopties die je nog niet gebruikt maar die wel van toepassing kunnen zijn op jouw infrastructuur.
Data Security is gericht op het beschermen van data tegen het verlies van gegevens door technische storingen, menselijk fouten of criminaliteit.
Server Protection verzamelt dreigingsgegevens uit alle servers (in en buiten de cloud). Dit draagt bij aan eenvoudiger en sneller onderzoek, het opsporen van bedreigingen en het reageren op bedreigingen.
Beschermt alle soorten identiteiten binnen de onderneming (mens, machine, lokaal of hybride, regulier of geprivilegieerd) om identiteitsgedreven inbreuken te detecteren en te voorkomen, vooral wanner tegenstanders erin slagen eindpuntbeveiligingsmaatregelen te omzeilen.

Wil je advies over de security voor jouw specifieke situatie of heb je een algemene vraag? Laat het ons weten. Wij helpen je verder.

Quote

“Als bedrijf ben je flexibel en toekomstproof als je medewerkers hybride kunnen werken. Zorg ervoor dat de security met ze meereist.”
Henri Feenstra
CTO

Supercharge your security

Aan de slag

Werk en privé vloeien in elkaar over. Steeds meer mensen willen de vrijheid hebben om overal te kunnen werken. Maar hoe zit dat dan met je security? Reist die mee met de medewerkers? Natuurlijk! BSU voorziet je van een veilige thuishaven dankzij een uitstekende databeveiliging voor al je communicatiesystemen. Klinkt gamechanging? Dat is het ook!

Supercharge your security 

Meer informatie?

Het regelen van de juiste beveiliging heeft vaak ook impact op je werkwijze. Wil je advies over de security voor jouw specifieke situatie of heb je een algemene vraag? Laat het ons weten. Wij helpen je verder.  

Meer weten

Updates

Hi, ik ben Bobby! Waarmee kan ik je helpen?
Service Panel